top of page

OVER ONS

TORCH is een in 2016 gestart bedrijf waar ambacht centraal staat.  Justin is het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klanten. Samen met ons team, een combinatie van jonge talenten en vaklui met jarenlange ervaring, zorgen wij dat een ontwerp vertaald wordt naar een mooi eindproduct.

 

Persoonlijke benadering

 

De klant en klanttevredenheid staan bij ons steeds op de eerste plaats, en dit vanaf de ontwerpfase tot de uiteindelijke oplevering van het project. Van uw droom maken wij een een resultaat. Of het nu om een raam, een deur of een op maat gemaakt meubel gaat, wij zoeken steeds samen naar de beste oplossing met als enig doel, de ultieme tevredenheid van u als klant.

 

Kwaliteit

 

Van bij de start van een potentiële samenwerking wordt de nodige aandacht gegeven aan kwaliteit. Wij bieden u diversiteit in de keuze van materialen, maar steeds van de beste kwaliteit. Onze designs en tekeningen worden na overleg met u vertaald naar instructies voor onze medewerkers. Hierdoor garanderen wij een optimale verwerking van onze concepten naar succesvolle realisaties. 

bottom of page